Alle doneeropties op een rij

Machtigingsformulier:

Klik hier voor het machtigingsformulier. U kunt het ingevulde formulier mailen naar donateurs@voedselbankennederland.nl of sturen naar het VB-Servicecentrum, Meidoornkade 19, 3992 AG Houten.

Wilt u éénmalig doneren?

U kunt uw donatie aan Voedselbanken Nederland overmaken op:

Vereniging van Nederlandse Voedselbanken
omschrijving: donatie Voedselbanken Nederland
Bankrekeningnummer: NL21 RABO 0107 150824
o.v.v. Incassantennummer: NL54ZZZ579773210000

Klik hier voor de informatieve donateurfolder.

Organiseer uw eigen fondsenwervingscampagne

Wellicht heeft u zo uw eigen ideeën over fondsenwerving voor het goede doel? Wilt u zich laten sponsoren bij een hardloop- of fietsevenement? De Q-Santarun bijvoorbeeld? Of organiseert u een cup-cake verkoop waarvan de bijdrage naar de voedselbank gaat? U kunt met familie en vrienden ook statiegeldflessen inzamelen in de buurt. Allemaal mooie initiatieven waarvan u de opbrengst aan de voedselbanken kunt doneren. Wij maken gebruik van de diensten van PIF-world. Klik hier om te zien hoe eenvoudig het werkt.

Voedselbanken als uw goede doel bij een jubileum of verjaardag

Een koperen bruiloft of een kroonjaar in het verschiet? Heeft u iets te vieren en wilt u de opbrengst ten goede laten komen van de voedselbanken? We denken graag mee en helpen u graag.

Split-A-Gift

Wij werken samen met Split-A-Gift. Via hun website kunt u op eenvoudige wijze een cadeau delen met een goed doel naar keuze.

Testament

Bij het nalaten van geld of goederen aan Voedselbanken Nederland steunt u ons terwijl u, als u de fiscale regels op dit gebied goed toepast, ook belasting bespaart. Als u geen testament maakt, bepaalt de wet wie uw erfgenamen zijn. Als u zelf wilt bepalen hoe uw nalatenschap wordt verdeeld, is het belangrijk om een testament te maken. Uw notaris kan u hierbij helpen. Zie ook: http://www.goednalaten.nl/.