Registreren

Om gebruik te kunnen maken van de VOEDINGSBODEM moet je een gebruikersnaam en wachtwoord hebben. Indien je die hebt kun je inloggen op de VOEDINGSBODEM. Heb je nog geen gebruikersnaam en wachtwoord dan kun je je registreren door middel van onderstaand formulier, waarbij wij je vragen zelf een wachtwoord te kiezen waarmee je onze VOEDINGSBODEM wilt bezoeken.

Je moet wel vrijwilliger zijn van één van de aangesloten voedselbanken. Daarom vragen wij je aan te geven bij welke voedselbank je vrijwilliger bent. Wij controleren regelmatig aan de hand van de door jou verstrekte gegevens of je lid bent van de opgegeven voedselbank.

Als je het formulier invult en de registratie voltooit ga je daarmee ook akkoord met de privacy uitgangspunten die wij in ons privacystatement hebben opgenomen.

Na de registratie kun je meteen inloggen en aan de slag op de VOEDINGSBODEM.

  • Naam

  • Contact Info

  • Lid van welke Voedselbank in Nederland?

    Vul hier in van welke voedselbank u lid bent. Als u dit veld invult gaat u akkoord met de privacyuitgangspunten zoals die in het privacystatement staan aangegeven. Zie de tekst hierboven het invulformulier.
  • Het wachtwoord moet een minimale lengte hebben van 12 karakters. Maak combinaties van hoofdletters, kleine letters , cijfers en speciale tekens (!@#$%^&*). Minimum lengte van 12 karakters.