Steun de voedselbank met een donatie

Doneer via iDEAL

Bedrag
Persoonlijke informatie

Van elke gedoneerde euro gaat 99 cent direct naar onze missie

De voedselbanken in Nederland helpen kinderen en hun ouders die tijdelijk niet in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien. Vaak zijn ze door ziekte, ontslag of echtscheiding in de financiële problemen gekomen.

‘Wist je dat één op de twaalf kinderen met honger naar school gaat?’ *

Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig via iDeal een donatie doen. Ook is het mogelijk om met een VVV-cadeaukaart te betalen! Geef hieronder aan hoeveel u wil doneren, vul de gevraagde gegevens in en klik op de button “Ik ga nu meehelpen”. Daarna wordt u doorgeleid naar een pagina waarop u kunt aangeven hoe u de donatie wil afhandelen: via een iDeal overschrijving of via een VVV Cadeaukaart. Eenvoudiger kan niet!

VVV_Kaart_200x153

Jouw steun is nodig

Overal in Nederland werken vrijwilligers met passie voor de voedselbanken. We zijn blij dat er daarnaast veel sponsoren ons met raad en daad ondersteunen. Ondanks dat kunnen we jouw hulp goed gebruiken, want mensen helpen kost veel geld. Dat besteden we aan vrachtauto’s en bestelbusjes om eten in te vervoeren, benzine en diesel, huur voor gebouwen waarin we het voedsel opslaan en uitdelen.

Voor € 5 geef jij een voedselpakket waarvan een gezin een week kan eten.

Jouw donatie komt terecht bij mensen die dat nodig hebben. Niemand bij de voedselbank wordt betaald. We werken uitsluitend met vrijwilligers. Steun de voedselbank met een donatie. 

Wil je ons op een andere manier financieel steunen? Check hier de mogelijkheden.

*Cijfers over armoede vind je bij het CBS en SCP.

Donatie stopzetten

Een opzegging ontvangen we bij voorkeur per e-mail met uw naam en adresgegevens, donateurnummer, bankrekeningnummer naar donateurs@voedselbankennederland.nl.
Als u niet beschikt over internet kan een brief worden gestuurd met uw naam en adresgegevens, donateurnummer, bankrekeningnummer naar Voedselbanken Nederland / t.a.v. Donateursadministratie, Meidoornkade 19, 3992 AG Houten.