Teamuitje

Aanmelden voor een Teamuitje

Ben je op zoek naar een teambuildingsactiviteit of een teamuitje? Heeft jouw organisatie een #hartvoormensen? Kom dan een van onze lokale voedselbanken helpen! De werkzaamheden zijn heel divers: denk aan het ophalen van voedsel met een busje, schilderwerkzaamheden, ompakken van grote gedoneerde partijen, maar ook bijvoorbeeld het inzamelen van voedsel bij supermarkten.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Afhankelijk van de gemeente en de grootte van de groep kijken we samen naar de mogelijkheden. Laat jouw gegevens achter en we brengen je dan in contact met een voedselbank in de buurt.

De armoedegrens

In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen deze mensen door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten.

Bij de voedselbanken werken 11.000 vrijwilligers. Niemand wordt betaald. Zij delen wekelijks maar liefst 38.500 pakketten uit aan mensen die het hard nodig hebben. Dat is elke week een enorme en uitdagende klus! Onze vrijwilligers hebben dus oprecht een #hartvoormensen.  Heeft jouw organisatie ook een #hartvoormensen? Help dan één dag (de #teamuitje) een lokale voedselbank bij jou in de buurt! Wij kunnen hulp op allerlei vlakken gebruiken. Denk aan het inpakken van voedselpakketten, het ophalen van voedsel, verfwerkzaamheden en fondsenwervingsacties.

Doneren

Uiteraard kun je als organisatie ook doneren. Voor € 5,- help je al een gezin aan een voedselpakket. Doneren kan hier.

Anderen uitdagen via social media

Daag ook andere organisaties uit: #hartvoormensen
Neemt jouw organisatie deel aan de #teamuitje? Of is jouw organisatie bereid om een bedrag te doneren? Deel dit dan via sociale media. Tag in deze berichten andere bekende en/of bevriende organisaties en daag deze uit om ook te helpen. Zo hopen wij op een enorm sneeuwbaleffect. Gebruik in de berichten de hashtags #voedselbanken, #hartvoormensen en #teamuitje.